logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Учениците от 12. клас на Частна немска гимназия „Ерих Кестнер“ постигнаха много високи резултати на зрелостните изпити – майска сесия 2015. Средният успех на випуска е 5.35.

Впечатляващо е представянето по отделните учебни предмети – 5.18 по български език и литература (среден успех за страната – 4.21), 5.46 по немски език, 5.74 по английски език и 5.83 по физика и астрономия. Повод за гордост са изключителните постижения на Мария Кръстева – 6.00 по български език и литература и 5.96 по немски език, Ния Русева – 6.00 по немски език и 5.96 по български език и литература, Боян Кугийски – 6.00 по физика и астрономия и 5.41 по български език и литература. Свидетелство за високото качество на обучението в нашата гимназия са получените 14 отлични и 13 много добри оценки. Четирима зрелостници имат по две отлични оценки – Делян Катеринов, Иван Енев, Мария Кръстева и Ния Русева. Тези големи успехи на дванадесетокласниците нареждат ЧНГ „Ерих Кестнер“ сред най-добрите столични училища.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм