logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

 

Ако изборът на университет ви предстои, тази информация може да  ви е полезна! В гимназия „Ерих Кестнер” бяха представени презентации на световноизвестните университети Rostock, Laureate International Universities  и Webster University, които предлагат широк спектър от специалности. Тези  учебни заведения разполагат с кампуси в  Германия и в цял свят и целят студентите им да се превърнат в „жители на света”, които притежават най-ценните качества, необходими за бъдещата им реализация. Голямо предимство е възможността за младите хора да пътуват по света и да се обучават паралелно с това. Особено важен е фактът, че дипломите им се признават на всички континенти.

По време на презентацията учениците от гимназията взеха дейно участие, за което получиха и награди. Последваха и много въпроси към представителите на университетите. Презентациите и разговорите  допринесоха за по-добрата информираност на учениците при избора на специалност и на висше учебно заведение.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм