logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Много снежни усмивки в последните зимни дни донесе на децата от Подготвителна група и предучилищен клас ски училището, което се проведе на Витоша под вещото ръководство на инструкторите от „Мачирски спорт“.

С огромно желание и интерес нашите възпитаници тръгнаха към белите писти, а някои от тях демонстрираха сериозни умения още в първите дни от скиорската ваканция. Други за първи път изпитаха удоволствието от този зимен спорт.

В края на седмицата старанието и желанието на малчуганите дадоха своите резултати – те успяха да овладеят основните техники на ски спускането, безстрашно да се пързалят по стръмната писта и да ползват влек.

За да демонстрират наученото, децата участваха в приятелско състезание, в което спортният хъс за победа отстъпи място на забавлението и превърна всички наши възпитаници в победители. За участието си в ски преживяването и отличното представяне те бяха наградени с грамоти.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм