logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Единадесетокласниците имаха неповторимата възможност да посетят на 09.04. след учебните часове Образователната борса в Немското посолство и представянето на различни университети в Германия, както и да почерпят информация директно от извора. Щандовете бяха „заредени“ за удобство на посетителите с много проспекти, информационни брошури и Студентски справочници, и съответните представители предоставяха убедителна информация по важните теми като избор на академична специалност, кандидатстване, студентски такси, стипендии, квартири, обезпечаване на средства за живот и т.н.

Мими и Момчил се възползваха от шанса да разговарят компетентно и подробно с германците и да се осведомят по някои злободневни въпроси. Струваше си, да се отдели от свободното време, за да бъде посетена Образователната борса и да бъдат водени полезни разговори, отнасящи се до собственото бъдеще.

Да разполагаш днес с необходимата информация означава да си насочил поглед към бъдещето.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм