logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Мъниците от Детска градина „Ерих Кестнер“ и предучилищен клас инициираха пролетна благотворителна инициатива. Заедно те събраха „Капачки за бъдеще“, за да подпомогнат закупуването на кувьоз за болницата в Чирпан.

Благотворителната кампания за пореден път амбицира и зареди с положителни емоции децата, които с ентусиазъм и много желание донесоха пластмасовите капачки. Независимо дали една или няколко, всяка капачка, донесена с открито сърце, дари децата с усещането, че помагат. Повод за радост предизвикваше всяка туба, напълнена с общи усилия.

Сериозна подкрепа оказаха и родителите на Сияна и Мая, за което екипът на ДГ „Ерих Кестнер“ изказва големите си благодарности.

В петъчния ден ценната „пратка“ беше доставена и предадена в пункта на Район Люлин, където децата и възпитателите получиха благодарност.

Всички участници в пролетното събиране на „Капачки за бъдеще“ останаха удовлетворени и бяха единодушни, че няма по-истинска постъпка от тази да помогнеш, да дариш, да подадеш ръка на нуждаещ се. Това ни прави истински Човеци и помага на нашите малчугани да растат винаги готови да помагат, защото познават силата на добротворството.

Вижте всички снимки от благотворителната инициатива на страницата ни във Фейсбук

 

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм