logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Лилия Стоянова

2004 г.- Колеж към Университет Потсдам.

2006 г.- Основно образование в медиацията в рамките на професионално-подготвителен модус: „Медиация в педагогическите полета на действие“ към Свободен университет Берлин.

2007 г. - Бакалавърска степен в програма Възпитателни науки: образование, възпитание и сигурност на качеството към Свободен университет Берлин.

2009 г.- Mагистърска степен в програмата Възпитателни науки: изследване и развитие в социалните и педагогически организации към Свободен университет Берлин.

Участие в многобройни научно-изследователски проекти, един от които е: „Изследване на качеството на връзките между възпитателките и децата в предучилищните учреждения и въпроса, как те въздействат върху придобиването на компетенции на децата по време на предучилищния период и първите класове в училище“.

От 2010 г. - преподава Немски език в ЧДГ„Ерих Кестнер“

2012 – Награждаване с грамота от Българската Асоциация на Частните Училища (БАЧУ) за педагогическо майсторство и активен принос в развитието на частното училищно образование.

НУ "Ерих Кестнер"

Началото е поставено през 1996 година, когато училищният звънец събира около петдесетина жадни за знание дечица. Целта на основателите е да създадат една първокласна и перспективна образователна институция, която да осигури отлично българско образование и интензивно изучаване на немски език.

прочетете повече


Структура


Ръководен екип


Директор на Основно училище

Лидия Василева  

ЛИДИЯ ВАСИЛЕВА
е директор на Основно училище "Ерих Кестнер" от 2020 година.

lidiavassileva@eks-bg.eu

 

прочетете повече


Директор на Езикова гимназия

Лидия Василева  

ЛИДИЯ ВАСИЛЕВА
е директор на Езикова гимназия "Ерих Кестнер" от 2012 година.

lidiavassileva@eks-bg.eu

 

прочетете повече

 

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм