logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Десислава Чергарска

Завършва висшето си образование през 1996 година в Химически факултет на СУ “Св. Климент Охридски” със специалност - учител по химия и физика. От 2007 работи като преподавател по физика и химия в училище Ерих Кестнер.

Има следните професионални квалификации: Свидетелство от СУ “ Св. Климент Охридски” като учител по информационни технологии за 5-8 клас; Удостоверение за завършено обучение по модул “Биология” за учебен предмет “Човекът и природата” в 6 клас; Удостоверение за методика на обучението по БДП на Техническия университет – София и Сертификат за преминала успешно интерактивен курс - Комуникационни умения, управление на конфликти и управление на стреса сред учениците.

НУ "Ерих Кестнер"

Началото е поставено през 1996 година, когато училищният звънец събира около петдесетина жадни за знание дечица. Целта на основателите е да създадат една първокласна и перспективна образователна институция, която да осигури отлично българско образование и интензивно изучаване на немски език.

прочетете повече


Структура


Ръководен екип


Директор на Основно училище

Лидия Василева  

ЛИДИЯ ВАСИЛЕВА
е директор на Основно училище "Ерих Кестнер" от 2020 година.

lidiavassileva@eks-bg.eu

 

прочетете повече


Директор на Езикова гимназия

Лидия Василева  

ЛИДИЯ ВАСИЛЕВА
е директор на Езикова гимназия "Ерих Кестнер" от 2012 година.

lidiavassileva@eks-bg.eu

 

прочетете повече

 

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм