logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Статия с това заглавие в бр. 4598 от 25 октомври 2005 година информира подробно за възможностите, които предоставя Частно училище „Ерих Кестнер“ на учениците си. Завършилите училището получават немски дипломи, с които пътят им за германските вузове е отворен, а преместването на ученици в немски училища в Германия може да се извърши безпрепятствено във всеки един клас, подчертава вестникът. Директорът на училището Прокоп Павлов, интервюиран от Стела Иванова набляга също на добрите знания по английски език и по всички останали предмети. В статията се отбелязва, че децата започват да учат езика на Гьоте още от тригодишна възраст.

 

PDF Преглед на оригинала (578 KB)

НУ "Ерих Кестнер"

Началото е поставено през 1996 година, когато училищният звънец събира около петдесетина жадни за знание дечица. Целта на основателите е да създадат една първокласна и перспективна образователна институция, която да осигури отлично българско образование и интензивно изучаване на немски език.

прочетете повече


Структура


Ръководен екип


Директор на Основно училище

Лидия Василева  

ЛИДИЯ ВАСИЛЕВА
е директор на Основно училище "Ерих Кестнер" от 2020 година.

lidiavassileva@eks-bg.eu

 

прочетете повече


Директор на Езикова гимназия

Лидия Василева  

ЛИДИЯ ВАСИЛЕВА
е директор на Езикова гимназия "Ерих Кестнер" от 2012 година.

lidiavassileva@eks-bg.eu

 

прочетете повече

 

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм