logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

За дарение, направено от Федерална република Германия на Гимназия „Ерих Кестнер“ информира вестник „АзБуки“ в брой от есента на 2008 година. То включва оборудване на мултимедиен кабинет и витрина с литература на немски език. Дарението е връчено от Михаел Хабенбахер, консултант по немски език за България, който изразява възхищение от постиженията на гимназистите.

 

Тържественото връчване дава повод на вестника да запознае читателите си по-подробно с начина на обучение в Гимназия „Ерих Кестнер“ – едно от 22 училища в страната, които връчват Немска езикова диплома и с високите резултати на нейните възпитаници. Тайната на успеха на учениците от ЧОУ „Ерих Кестнер“ е в дисциплината и в доброто партниране между учители и родители, цитира статията мнението на Мария Каназирска, член на управителния съвет на училището.

 

PDF Преглед на оригинала (463 KB)

НУ "Ерих Кестнер"

Началото е поставено през 1996 година, когато училищният звънец събира около петдесетина жадни за знание дечица. Целта на основателите е да създадат една първокласна и перспективна образователна институция, която да осигури отлично българско образование и интензивно изучаване на немски език.

прочетете повече


Структура


Ръководен екип


Директор на Основно училище

Лидия Василева  

ЛИДИЯ ВАСИЛЕВА
е директор на Основно училище "Ерих Кестнер" от 2020 година.

lidiavassileva@eks-bg.eu

 

прочетете повече


Директор на Езикова гимназия

Лидия Василева  

ЛИДИЯ ВАСИЛЕВА
е директор на Езикова гимназия "Ерих Кестнер" от 2012 година.

lidiavassileva@eks-bg.eu

 

прочетете повече

 

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм