logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Първо място във всички възрастови групи на фестивала „Родолюбие“ печелят децата от вокалната група на Частно училище „Ерих Кестнер“ – „Пеещите кенгура“, информира вестник „Оборище“ от 22-28 април 2010 година. Във фестивала за млади изпълнители на българска патриотична песен са участвали рекорден брой деца – над 400, съобщава изданието. Ръководителката на групата, Пламена Златева от своя страна е удостоена с наградата на журито за музикален ръководител. След връчването на наградите тя споделя гордо, че възпитаниците и печелят награди на всички конкурси, в които участват.

 

PDF Преглед на оригинала (250 KB)

НУ "Ерих Кестнер"

Началото е поставено през 1996 година, когато училищният звънец събира около петдесетина жадни за знание дечица. Целта на основателите е да създадат една първокласна и перспективна образователна институция, която да осигури отлично българско образование и интензивно изучаване на немски език.

прочетете повече


Структура


Ръководен екип


Директор на Основно училище

Лидия Василева  

ЛИДИЯ ВАСИЛЕВА
е директор на Основно училище "Ерих Кестнер" от 2020 година.

lidiavassileva@eks-bg.eu

 

прочетете повече


Директор на Езикова гимназия

Лидия Василева  

ЛИДИЯ ВАСИЛЕВА
е директор на Езикова гимназия "Ерих Кестнер" от 2012 година.

lidiavassileva@eks-bg.eu

 

прочетете повече

 

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм