logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

С емоционално тържество за връчване на дипломите за средно образование завърши учебната година в гимназията. Само най-малките ни ученици – осмокласниците, продължават да се готвят за изпита за външно оценяване, който ще се проведе на 20.юни. Пожелаваме ви успех, скъпи момичета и момчета!

 

На 16.юни нашите абитуриенти получиха първите изготвени дипломи за София. А сред тях първа бе отличена и поздравена Йоанна Кръпова, участвала успешно в множество престижни национални и международни състезания от първи до дванайсети клас. С получените награди тя има особено голям принос към утвърждаване на името на Немски училища „Ерих Кестнер”. За високите си постижения във всички учебни области и ангажираното отношение към работата, винаги слънчево усмихната и добронамерена, Йоанна заслужи аплодисментите на препълнената зала.

 

В категорията „Смело сърце” за показани много високи резултати при участие в амбициозни програми и проекти на гимназията, без предварителна подготовка по немски език, бе наградена очарователната Елизабет Кирилова.

 

Специални поздравления получиха и зрелостниците със забележителни изяви на матурата. С най-висок брой точки са Марсел по немски език, Александър по български език и литература и Савина по английски език. На ниво с предизвикателствата на българския език се справиха Марсел, Мари-Кристин, Юлиан и Йомюр, изучавали нашето АБВ в по-различни условия.

 

На добър час, випуск 2012!

НУ "Ерих Кестнер"

Началото е поставено през 1996 година, когато училищният звънец събира около петдесетина жадни за знание дечица. Целта на основателите е да създадат една първокласна и перспективна образователна институция, която да осигури отлично българско образование и интензивно изучаване на немски език.

прочетете повече


Структура


Ръководен екип


Директор на Основно училище

Лидия Василева  

ЛИДИЯ ВАСИЛЕВА
е директор на Основно училище "Ерих Кестнер" от 2020 година.

lidiavassileva@eks-bg.eu

 

прочетете повече


Директор на Езикова гимназия

Лидия Василева  

ЛИДИЯ ВАСИЛЕВА
е директор на Езикова гимназия "Ерих Кестнер" от 2012 година.

lidiavassileva@eks-bg.eu

 

прочетете повече

 

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм